Personal Trainer gespecialiseerd in het trainen van vrouwen


PT voor Vrouwen is werkzaam op verschillende locaties. Op deze manier is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Train je al ergens of heb je zelf een locatie in gedachte om te trainen? Laat het me weten, dan kijken we naar de mogelijkheden!


Personal Training / Small Group - ObstacleGYM

Personal Training kan worden gegeven bij ObstacleGYM. Deze gym heeft alles wat we tijdens een Personal Training nodig zullen hebben. Alle apparatuur is nieuw en de gym heeft voldoende faciliteiten zoals een kleedkamer, douches en een horeca gedeelte.


Personal Training / Small Group - Menucha

je kunt er ook voor kiezen om bij Menucha Small Group of Personal Training te volgen. Dit is een Fysiotherapie praktijk naast het treinstation in het centrum van Purmerend. De Leefstijlgroepen worden hier ook gegeven, waaronder de voedingsbijeenkomsten met de Diëtiste.


Groepslessen buiten - Park de Uitvlugt

Wanneer het mooi weer is gaan we met z'n allen naar buiten om in de frisse lucht te sporten. Dit zal vaak in Park de Uitvlugt in Purmerend Noord zijn, maar dat kan per keer verschillen. De locatie wordt duidelijk gecommuniceerd voor elke les.
E-mailen
Instagram