Personal Trainer gespecialiseerd in het trainen van vrouwen

08/04/2020

PT voor Vrouwen - Voor wie? Door wie?

PT voor Vrouwen bestaat eigenlijk uit 1 persoon en dat ben ik! Mijn naam is Leonie en ik ben Personal Trainer. 

Ooit ben ik begonnen als Zumba instructrice. Dit vind ik nog steeds erg leuk om te doen. Lekker dansen op gezellige muziek! Dat is alleen nu niet meer het enige wat ik doe. In mijn sportcarrière heb ik namelijk verschillende opleidingen en cursussen gevolgd met uiteindelijke doel vrouwen in elke fase van hun leven te begeleiden tijdens het sporten. 

Ik heb een hele tijd mannen en vrouwen getraind. Al snel kwam ik er achter dat vrouwen eigenlijk een hele andere benadering nodig hadden dan mannen. Mannen hebben namelijk veel minder last van hormonen, ze dragen en baren geen kinderen en ook de overgang gaat er anders aan toe. Hoe kan het dan dat we vrouwen nog steeds hetzelfde trainen als mannen? Toen dat besef bij mij kwam, ben ik mij gaan specialiseren in vrouwen.

PT voor Vrouwen is dus speciaal voor vrouwen. Ik heb in 2019 officieel gedag gezegd tegen mijn mannelijke klanten en ik ben mij volledig gaan focussen op vrouwen. Enige voorwaarde om bij PT voor Vrouwen te komen sporten is dus dat je een vrouw moet zijn. Leeftijd, blessures, zwanger of niet, het maakt allemaal niet uit!

Ben jij benieuwd geworden? Kijk dan gerust even rond op mijn website. Je mag me altijd een mailtje sturen, vind ik alleen maar leuk! ;)

Admin - 13:00 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

To reduce automated spam, this function is protected with a captcha.

This requires content from the third-party provider Google to be loaded and cookies to be stored.
E-mailen
Instagram