Personal Trainer gespecialiseerd in het trainen van vrouwen


Wil jij graag in beweging komen of blijven, sport je graag in een groep of heb je net die ene stok achter de deur nodig? Goed nieuws! PT voor Vrouwen heeft een wekelijkse groepsles speciaal gericht op vrouwen. Samen met andere vrouwen gaan we op een laagdrempelige manier aan de slag met een gezonde leefstijl.


Wat houdt een VrouwFit Groeples precies in?

Een VrouwFit Training is een groepsles voor vrouwen die graag in beweging willen blijven. De groep bestaat uit maximaal 10 vrouwen. Op die manier kan ik mijn aandacht goed verdelen en krijgt iedereen de begeleiding die zij nodig heeft.

De training bestaat elke keer uit een andere les met verschillende spier versterkende oefeningen. Basisoefeningen komen vaak aan bod, maar elke keer net weer in een andere vorm wat het uitdagend en leuk maakt. Elke oefening wordt duidelijk uitgelegd en de begeleiding is er op gericht om je te helpen met de juiste houding de oefening uit te voeren.

Tijdens de lessen staan jullie als vrouw centraal. Lukt iets niet vanwege een blessure of andere lichamelijke ongemakken? Geen probleem! Dan passen we de oefening aan of kijken we naar welke oefening wel mogelijk is.


Wat is de locatie van de VrouwFit Groepsles?

De VrouwFit Trainingen van PT voor Vrouwen vinden plaats bij Menucha. Deze locatie is in Purmerend en goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met voldoende parkeerplekken voor de deur. In de zomer, als het weer het toelaat, verplaatsen we de les naar buiten. De locatie zal dan Park de Uitvlught zijn in Purmerend Noord. Zo nu en dan maken we met de groep een uitstapje naar ObstacleGYM. Wanneer dit is zal dit duidelijk en ruim van te voren gecommuniceerd worden. De exacte locatie en eventuele alternatieve adressen vind je hier.


Wat zijn de dagen en tijden van de VrouwFit Groepsles?

De VrouwFit groepslessen worden gegeven op:

Maandagavond 19:30 - 20:30

Donderdagavond 19:30 - 20:30Wat kost een VrouwFit Training bij PT voor Vrouwen?

PT voor Vrouwen werkt met de groepslessen met abonnementen van een kwartaal, een half jaar of een jaar. Wil je liever per les betalen? Dan is dat ook mogelijk en betaal je per losse les.


1x per week 

Jaar abonnement €35,- per maand

Half jaar abonnement €37,50 per maand

Kwartaal abonnement €40,- per maand


2x per week

Jaar abonnement €60,- per maand

Half jaar abonnement €62,50 per maand

Kwartaal abonnement €65,- per maand


Losse les €10,-

*Deze bedragen zijn inclusief BTW.Aanmelden voor de VrouwFit Groeples

Voor een groepsles kan je je persoonlijk bij mij aanmelden via info@ptvoorvrouwen.nl. Je bent altijd welkom om een keer een gratis proeflesje mee te doen!

Twijfel je of een VrouwFit groepsles geschikt is voor jouw situatie? Neem dan contact met me op en dan kijken we er samen even naar. 


E-mailen
Instagram